Hyra möbler

Hos oss kan ni hyra möbler. Vi har härlig mix av möbler som håller hög klass och stil.

Ska ni sälja er bostad så skapar en möblerad bostad med rätt belysning, möblering och detaljer i övrigt en inbjudande känsla och väcker intresse. Eller behöver du möblera inför ett event, en mässa eller en fotografering? Då kan det vara smart att hyra möbler från oss!

Vi erbjuder uthyrning av möbler, belysning och tillbehör som passar alla typer av miljöer och stilar. Hos oss kan du hyra möbler för korta eller långa perioder, vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar.

Vi har möbler för alla smaker och behov. Oavsett om du vill skapa en modern, klassisk, trendig eller mysig känsla i din bostad eller ditt event, så har vi något för dig.

Skräddarssydd helhetslösning

Vi erbjuder en komplett service med transport, montering, styling och demontering av möblerna. Du behöver bara berätta för oss vad du vill ha och var du vill ha det, så fixar vi resten.

Kontakta oss idag för att få en offert och rådgivning om hur du kan hyra möbler på bästa sätt. Vi hjälper dig att hitta de perfekta möblerna för ditt projekt!

Kontakta oss för offert

Fördelar med att hyra möbler

  • Du sparar pengar jämfört med att köpa nya möbler
  • Du får tillgång till välkända varumärken och kvalitetsmöbler
  • Du skapar en attraktiv och personlig atmosfär som lockar potentiella köpare eller besökare
  • Du slipper bekymra dig om förvaring, underhåll och rengöring av möblerna
  • Du bidrar till en mer hållbar konsumtion och minskar ditt klimatavtryckVid försäljning av bostad så är kostnaden för hyra av möbler är avdragsgill. Den tas upp under "utgifter för avyttringen" på Skatteverkets blankett K5/K6.

Vi hjälper er gärna!

Har du några frågor eller funderingar på hur vi kan hjälpa er så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Ta kontakt med oss