Möbler och inredning till mässa & event i Lidköping

Hos oss kan ni hyra möbler & inredning till mässa och event i Lidköping. Vi har härlig mix av möbler som håller hög klass och stil.

Om du planerar att delta på en mässa eller ett event i Lidköping och vill skapa en attraktiv och bekväm miljö för dina besökare, kan du hyra möbler och inredning från oss. Vi har ett stort utbud av möbler för alla typer av tillfällen, oavsett om du vill ha en elegant, modern eller lekfull stil.

Vi har allt från ståbord, soffor, fåtöljer till växter & textilier. Du kan välja mellan olika färger, former och material för att matcha din profil och ditt budskap.

Skräddarssydd helhetslösning

Vi erbjuder en komplett service med transport till och från Lidköping, montering, styling och demontering av möblerna. Du behöver bara berätta för oss vad du vill ha och var du vill ha det, så fixar vi resten. Vi vet vad som krävs för att skapa en lyckad upplevelse.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för att få ett kostnadsfritt förslag på hur vi kan hjälpa dig med din mässa eller ditt event i Lidköping. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss för offert

Vi hjälper er gärna!

Har du några frågor eller funderingar på hur vi kan hjälpa er så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Ta kontakt med oss