Homestyling Göteborg

Med en homestyling lockar ni fler intressenter, ökar värdet och slutpriset på er bostad i Göteborg.

Homestyling är en mycket effektiv metod för att öka intresset för er bostad och därmed höja slutpriset. Vi kan hjälpa dig att styla din bostad i Göteborg på ett sätt som lockar fler spekulanter till visningarna och förhoppningsvis höjer slutpriset.

Vi hjäper dig att välja rätt möbler och dekorativa föremål för att skapa en inbjudande och attraktiv miljö i ditt hem. Genom att använda sig av homestyling kan man skapa en känsla av rymd och ljus i bostaden vilket gör att spekulanterna ser möjligheterna med bostaden.

Kostnaden för homestyling är avdragsgill.

Boka kostnadsfritt möte

Hur går homestyling till?

  1. Vi börjar med ett möte, antingen via telefon eller digitalt. Där går vi igenom tillsammans vad ni vill ha hjälp med och ger våra förslag på vad som kan göras. Mötet är helt kostnadsfritt.
  2. Efter mötet skickar vi en offert med beskrivning av våra förslag på åtgärder.
  3. Stylingen utförs dagarna före fotograferingen. Ni får behålla ev. inredning & möbler under 6 veckor så att ni hinner visa upp bostaden i lugn och ro.
  4. Vi hämtar möblemanget så fort er bostad är såld.

Pris homestyling Göteborg

Alla priser nedan är ett ca. priser, då varje uppdrag är unikt lämnas alltid offert för just din bostad i Göteborg innan arbetet påbörjas.

Homestaging

Vi utgår från en tom eller delvis tom bostad och inreder med fullt möblemang för att skapa en ombonad och mysig atmosfär. Allt från möbler, textilier, belysning, konst, växter samt övriga detaljer som höjer inredningen. Målet är alltid att det ska kännas som att komma hem.

Pris från 275 kr/kvm inklusive hyra för möbler och inredning i 6 veckor.

Homestyling Max

Vi justerar det befintliga möblemanget och byter ut/kompletterar med textilier, belysning, växter, konst samt mindre detaljer i inredningen. Allt för att få ut mesta möjliga av bostadens potential och locka en bred målgrupp.

Pris från 6.500 kr inklusive inredning i 6 veckor.
Hyra av eventuella möbler tillkommer.

Homestyling Mini

Vi utgår från den befintliga inredningen och justerar om möblemanget. Allt för att skapa en inbjudande känsla för att locka fler intressenter. Vi ger tips på små detaljer och inköp som gör stor skillnad för helheten och upplevelsen vid fotografering samt visningar.

Pris från 2.995 kr


Kostnaden för homestaging och homestyling är avdragsgill. Den tas upp under "utgifter för avyttringen" på Skatteverkets blankett K5/K6.

Kontakta oss

Vi hjälper er gärna!

Har du några frågor eller funderingar på hur vi kan hjälpa er så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Ta kontakt med oss